Најава за Веселин Вујовиќ

Веселин Вујовиќ, тренерот на македонскиот ракометен првак Вардар, ни гостува во Еден на еден!

Ве чека одлична емисија во недела на Канал 5, во 18:40 часот!

Репризата е во 23:30 часот.