Ексклузивно: Отворено е ново Министерство во Македонија

Во недела не ја пропуштајте новата епизода на „Фчерашни новости“. Во неа тимот открива:

    • Зошто Иванов не ги добивал писмата пратени на неговата адреса.
    • Ексклузивно: Отворено е ново Министерство во Македонија
    • Дилема: Дали режимот навистина се сруши со пенкало
    • Истражување: Што се случува во раните утрински часови на еден паркинг во Скопје

И оваа недела дознајте последни. „Фчерашни новости“ со епизодата 21 гледајте ги во 19.10 часот на „Телма“.