ЕКСКЛУЗИВНО ! Како Македонските телевизии одлучуваат што ќе оди во прајм тајм

Ток шоу емисија ? Нешто што не доаѓа од Турција ?  Нешто од македонска продукција ? Квиз шоу ? Не, одговорот е едноставен:

SITEL