Фејсбук измама со лајкови

Дали сте забележале како некои страни имаат стотици илјади лајкови, а само неколку лајкови на секојдневните постови? Дали мислите дека тоа е малку чудно? Можеби не. Ова видео ни ги објаснува измамите со лајкови што се случуваат секојдневно на Фејсбук, особено во последно време откако постои начинот да се плати за промоција на вашите страни и статуси.