Финале на Еден на Еден!

По 25 извонредни епизоди, шестата сезона од шоуто дојде до своето финале, оваа сабота во 22 часот и 30 минути на Алфа телевизија.

Во последната епизода од оваа #1на1 сезона ќе се потсетиме на едни од најинтересните моменти што се случија во нашето студио.

Продолжуваме со нова сезона наесен.