ФОТО: Доказ за пријателството помеѓу Кање и Кајмакоски

Секојдневно гледаме како нашите портали ги пренесуваат твитовите на Кање Вест со кои дава подршка на нашиот Кајмак, но и покрај тоа постои голем скептицизам кај народот за намерите на Кање. Еве ние дојдовме до екслузивно фото од снимањето на новиот спот, одличен заеднички дует 😉