Гостувањето на Горан Михајловски низ фотографии

Фотографии од снимањето со Горан Михајловски.

Целата епизода на следниот линк.

IMG_1159

IMG_1073

IMG_1076

IMG_1080

IMG_1083

IMG_1106

IMG_1124

IMG_1132

IMG_1139

IMG_1152