Гостувањето на Васко Ефтов

Познатиот новинар Васко Ефтов имаше извонредно гостување во нашето шоу. Многу политички пикантерии, шеги, анегдоти, а богами не изостана и познатата имитација на Жаре, панданот на Ефтов – Жарко Збрефтов. Погледнете ја YouTube верзијата од последната Еден на Еден епизода.