Гостувањето на Владо Георгиев

Владо Георгиев покажа дека освен одличен пејач, може да биде и врвен шоумен! Одлично поминавме дружејќи се со познатиот кантавтор, снимивме супер емисија, а овде можете да ја погледнете и скратената YouTube верзија.

Не заборавајте, во следната #1на1, на 14 февруари во 21.30ч на Алфа тв ни гостува Лила Филиповска.