Гуте Фрухте е нешто што треба да се проба!

Имаме чест да соработуваме со компанијата која на македонскиот пазар го носи одличниот нов сок Гуте Фрухте. Направен по швајцарски рецепт со исклучително високи стандарди, Гуте Фрухте е нешто што треба да се проба.

Повеќе за Гуте Фрухте

Имено, ние сме агенцијата која ја работи рекламната кампања. Веќе сме во турбо погон со презентациите низ маркетите, организирање неколку многу интересни настани за кои ќе дознаете наскоро, а нешто што направивме најново е снимањето на спотовите со кои ќе почнеме да го рекламираме Гуте Фрутхе на телевизија.

Има доста време дотогаш, монтажи, дотерувања, триста зафрканции, но тоа не е причина да ѕирнете дел од атмосферата од снимањето. Убавата водителка Марјана Станојковска и легендата на спортското новинарство Атанас Костовски се лицата кои ќе ги гледате на спотовите, а можеме слободно да ги пофалиме дека и тоа како докажаа дека ги бива за вакви работи.

ВРЕМЕ Е ЗА НЕШТО ДОБРО – пробајте го Гуте Фрухте 🙂
photo 4

photo 3

photo 2

photo 1