Има ли фалсификувани лекови во Македонија?

Со „Фчерашни новости“ и оваа недела последни дознајте:

Фчерашни анализа: Има ли фалсификувани лекови во Македонија?

Ексклузивно: Владин ПР ни открива што сè е сработено на булевар „Илинден“ бр.2

Откриваме: Зошто сè уште е празно столчето на министерот за здравство?

Гледајте ја 11 епизода на „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на Телма или во живо на нивната официјална страница на Фејсбук.