Интересен фристајл на Жаре, Пајак и Спасе

Жаре и Пеперминт почнуваат спонтан и смотан фристајл за време на снимањето на една од #1на1 епизодите. Погледнете нешто што го нема на телевизија, а се случува на нашите снимања.