Ива Христовска – Бела (Live Cover)

#1на1 ја продолжи традицијата на музички настапи на македонски таленти. Во епизодата со Влатко Васиљ свој настап имаше и Ива Христовска која што направи супер кавер на песната “Бела” од Ристо Самарџиев.

Нејзиниот настап можете да го погледнете подоле, а монологот од епизодата можете да го проследите тука.

Сегментот “2 лаги и 1 вистина” можете да го проследите на следниот линк.