Ќе прашаш зошто чајот е кул?

Рап Чај е едно многу симпатично проектче на нашата агенција и Алкалоид. За промоција на брендот најквалитетни чаеви Good Nature, осмисливме супер забавни видеа во кои освен Жаре се појавува и Пеше или ЛД Пистолеро од популарните хип хоп групи Green Out и Легијата. Истите можете да ги гледате во секоја #1на1 епизода. Секое од нив содржи еден фристајл рап на Пеше кој е базиран на пар информации кои Жаре му ги сервира на самиот старт. Фино, нели? 🙂