Како да не се пуштате на девојки

За неколку дена е Валентајн, што во превод значи ќе треба да си фатите женска! Е па, по тој повод направивме листа на неколку реченици што не треба да ги користите за да ќарите некоја 😀

-Девојко, сакаш да си играме “Саше Политико и жена му”?

-Ме потсеќаш на Мирка Велиновска

-Здраво ја работам во државно, а штом те немам видено на работа значи не сме роднини, што значи може да се фатиме!

-Женска, не дека се фалам, ама имам долг. И тоа ептен голем долг, три банки ме бркаат…

-У една дискотека има попуст за парови, сакаш да ми глумиш девојка?

-Ако запнам ќе те ќарам, ќе те ќарам, ќе те збарам

-Сакаш да се чукаме со јајца? (сепак е Валентајн, а не Велигден)