Како помина последното снимање од 7ма сезона (фотогалерија)

Фотографии од снимањето на последната епизода од оваа 7-ма сезона.

Песната за седмата сезона можете да ја проследите на следниот линк.

IMG_4497

IMG_4446

IMG_4450

IMG_4456

IMG_4458

IMG_4461

IMG_4462

IMG_4479

IMG_4481

IMG_4493

IMG_4494

IMG_4496