Како помина првото Еден на Еден снимање

Сезона 10 ја отворивме како што доликува: Со актерот со кого растевме, растат сегашните, а и допрва ќе растат идните генерации и со дечките за кои знаеме дека далеку ќе дотуркаат. Вака помина првото снимање со Гоце Тодоровски и Дупер!