Како помина снимањето со Фамилијата Марковски

Како за тазе почеток на новата, деветта сезона започнуваме со најпопуларната фамилија во моментов, Фамилијата Марковски.
Емисијата ќе ја гледате веќе во недела во 20:30 на Телма, а еве како помина снимањето.