Како се пуштаат Заев и Мицкоски?

Зоран Заев, Христијан Мицкоски и уште многу наши познати личности си имаат свој оригинален начин на пуштање.

Заев на пример вели: „Женска, после една вечер со мене, нема да знаеш како се викаш“. Мицкоски пак би рекол: “Ми фали В во презимето. Ќе ми ја дадеш ли твојата В?“

Интересен начин на додворување имаат и Никола Груевски и Али Ахмети, но и Миленко Неделковски. Погледнете го видеото , едно од најинтересните од Еден на Еден- Сезона 11, каде што Жаре точно објаснува какви заводнички вештини користат познатите: