КАКО СЕ СМЕЕШЕ СКОПЈЕ?

Изминативе години екипата на Балкан Стенд Ап организираше голем број стенд ап евенти на разни локации во главниот град. Се смеевме и уживавме додека го работевме ова. Погледнете ја нашата фотогалeрија од она што го работевме до сега.

10 Marjan GeorgieskiGet Up Stand Up, Марјан Георгиевски во Skopje City Mall

 

09 Igor dzambazovБалкан Стенд Ап 3, Игор Џамбазов во Клуб Колосеум

 

08 Sasko KocevБалкан Стенд Ап 3, Сашко Коцев во Клуб Колосеум

 

07Marina orsagБалкан Стенд Ап 3, Марина Орсаг во Клуб Колосеум

 

06 Nesa BridzisСкопско Лето, Неша Бриџис во Клуб Колосеум

 

05 Perica JerkovicКомедијата не запира повеќе ! Перица Јерковиќ во Клуб 69

 

04Tin vodopivecКомедијата не запира повеќе ! Тин Водопивец во Клуб 69

 

03 Pedza BajaovicStand Up Friday со Пеџа Бајовиќ во Кафе бар Brooklyn

 

02Srgan jovanovikБалкан Стенд Ап ви го претставува Срѓан Јовановиќ во Клуб 69

 

01 Domogoj PintaricГратис смеење, Домогој Пинтариќ во Кафе бар Тренд