Како си помина Коѕијас во Македонија

Како си помина Никос Коѕијас на неговата последна посета на Македонија, ексклузивно откриваат „Фчерашни новости“. Во вчерашната епизода на пародичните вести публиката последна дозна и:

    • Ексклузивно: Што му пиша Владимир Путин на Јанко Бачев!
    • Како ќе изгледа Македонија во 2050 година?
    • За што служи новата владина алатка?
    • Што мислат граѓаните за потрошувачката кошничка?

Следете ја екипата на „Фчерашни новости“ на „Инстаграм“ и на „Фесјбук“ и освојте некој од нивните уникатни подароци. Во недела, пак, нѐ чека нова епизода и нови 30 квалитетно потрошени минути смеење.