Како живее еден командант заборавен од Владата?

Како живее еден командант заборавен од Владата? За оваа потресна приказна последни дознајте од новите „Фчерашни новости“. Следи 33, не лицето, туку епизодата, во која ќе гледате и:

  • Зависник од предизборни програми ја отвори душата
  • Неверојатно: Се појави нова банка во Македонија
  • Интервју со владин претставник: Дојде живот!

Сезоната 3 на „Фчерашни новости“ се ближи кон својот крај. Затоа не ја пропуштајте еп.33 во недела од 20 часот на Телма и во живо на Фејсбук.

© 2018 Еден на Еден. Сите права задржани. Web by Glitch Agency. Hosted by xo.mk.