Каков треба да биде идеалниот градоначалник

Уште едни избори заедно со „Фчерашни новости“. Во недела, после гласање, погледнете што ви подготви екипата на најгледаната забавна емисија.

Во епизодата 3 ќе гледате:

  • Фчерашни открива „Каде се наоѓа Кузман Статива“
  • На лице место од избирачките места
  • Дознаваме со Маја кои се новостите од некња
  • Ексклузивно, разговор со експерт на тема „Каков треба да биде идеалниот градоначалник“

Не ги пропуштајте новите „Фчерашни“ во недела од 19:15 часот на „Телма“ телевизија