Кога ќе кликнеш наслов „Ќе се шокирате!“ и навистина ќе се шокираш

Кога ќе кликнеш наслов „Ќе се шокирате!“ и навистина ќе се шокираш, кога ќе кликеш на „Ќе останете без зборови“ и навистина ќе станеш нем – вакви случаи се почесто ги полнат болниците низ земјава, дознава „Фчерашни“.

Ексклузивно, последни возевме „југо“ и коментиравме натпревар од Европското првенство.

Јубилејната 10. епизода на „Фчерашни новости“ веќе е достапна на официјалниот канал на „Јутјуб“.

Екипата на „Фчерашни“ веќе продолжува со нови скечеви и фчерашни вести.

Ние последни дознаваме, а вие на нашите официјални страници први погледнете ги сите досегашни епизоди, но и необјавени клипови и  фотографии од зад сцената.

Јутјуб: https://www.youtube.com/channel/UC5_dpZJ3XmZ7RkcUvmtAG9w

Фејсбук: https://www.facebook.com/FcerasniNovosti/

Инстаграм:https://www.instagram.com/fcerasninovosti/

Пишете му и на Спиро Енергија на spiroenergija69@yahoo.com

Премиера: Секоја недела во 19:10 на Телма

Репризи: недела 23:05 часот, понеделник и четврток после 16 часот