Кој е новиот автомобил на Лепа Брена?

Во последната #1на1 епизода Жаре опфати неколку актуелни теми, а меѓу нив беше и новиот автомобил на Лепа Брена. Одговорот на тоа какво возило има Лепа Брена можете да го пронајдете само на нашиот јутјуб канал 😀

Сегментот “Прашај го Спасе” од последната епизода е достапен тука.