Колку чини виолината на Стефан Миленковиќ?

Некогаш чудо од дете, денес чудо од човек. Виолинистот Стефан Миленковиќ ќе ја затвори 10. сезона на најгледаното македонско ток-шоу „Еден на Еден“.

Миленковиќ зборува за годините кога станува светски познат како вундеркинд, но и какви сè пасии испробал низ неговиот неверојатен живот.

Во студиото кај Жаре, тој ја донесе и неговата виолина, стара повеќе од 150 години:

Не ја пропуштајте последната „Еден на Еден“ за оваа сезона во недела од 18:30 на Канал 5!