Колку сака…и колку всушност може

Сигурно и во вашата работа ви се случува вашите клиенти да имаат многу големи побарувања од она што можат да си го дозволат. Сигурно и ние некогаш имаме поголеми желби од тоа што можеме да си го платиме.

Епа овој постер одлично го доловува тој момент