Колку време ќе ви треба да ја изгледате омилената серија

Доколку сте се прашувале колку време ќе ви треба да седнете и да ги изгледате во еден здив, сите сезони од вашата омилена серија, се нашол некој со многу слободно време и пресметал.

Најдете ја негде во листите, направете пуканки, ставете пиво да се лади во фрижидерот и почнете со маратонот. Се гледаме за 3 дена и 5 часа.

oEz9mGm

mkzOm25

txKnZbz