Кристијан Волчев со супер музички настап во Еден на Еден!

#1на1 не би била тоа што е доколку не би имала одлични музички настапи на најголемите наши таленти. Во последната емисија го слушнавме Кристијан Волчев со супер верзија на “Со маки сум се родила”

Монологот од последната епизода – Клик.

Познатите како деца – тука.