ЛИЛА И МАРЈАНА ЗАЕДНО ВО КРЕВЕТ?!

Жешко лето и уште пожешки фотки од Марјана и Лила! Фотографиите кои протекоа претпоставуваме дека се дел од фото-сесија за соковите Гуте Фрухте. Не знаеме за што станува збор, но сигурно ќе биде нешто кое ќе ја возбуди и разбранува публиката. Останува да почекаме и да видиме за што се работи, а во меѓувреме да се освежиме со по некој ладен Гуте Фрухте. 🙂

1

2

3

4

5

6

7

8