Мак песни за странски пазари

Во музичкиот пазар, се повеќе музичари се решаваат да ги пеат своите песни на англиски јазик со цел песната да стигне до што е можно повеќе луѓе низ целиот свет. Но, некои од македонските музичари кои што твореа во време кога пазарот не беше толку широк како и сега, не ја имале можноста да направат и англиска верзија на нивните песни. Затоа ви претставуваме како би изгледале дел од постарите македонски хитови преведени на англиски јазик. Уживајте 🙂

INSATIABLE

INVITATION

PILEMALO

PUSENJE

STAMBOL

TAKINGDRUGS

ZIDOVI