„Малери“ – новата песна на Фчерашни

Кој рече дека нема повеќе македонска музика. „Малери“ е новиот хит од студиото на „Фчерашни новости“, овојпат во изведба на Ланчо, Јелисалфета и Ведермен.

Еве што друго последни дознавте фчера:

  • Како живее еден командант заборавен од Владата?
  • Кои подароци никако нема да израдуваат ниеден матурант?
  • Воскресението на ВМРО


Во недела, со 34 епизода, завршува третата сезона на „Фчерашни новости“, затоа не ги пропуштајте последните скечеви пред екипата да замине на заслужен летен одмор.