Марјан се враќа со стенд ап видеа!

По повеќе од 3 години пауза, заедно со Марјан Ѓорѓиевски го враќаме најпопуларното YouTube видео во Македонија!

Секоја среда во наредниве пет недели на нашиот  YouTube  канал ќе гледаме што има Марјан да каже за мажите, жените и нашето секојдневие.

А сега, не чекајте и наполнете се со енергија од Monza energy drink и хумор од Марјан! Уживајте во првата епизода од новиот серијал…