Мартија, Антонија и Елена Ристеска – А можевме

Во последната #1на1 епизода имавме и екстра изненадување за Мартија и Антонија. Тие не знаеја дека при нивниот настап на “A можевме” ќе им се придружи македонската поп ѕвезда Елена Ристеска. Погледнете го настапот на една моментална и две идни големи ѕвезди на македонското музичко небо.

Монологот од последната епизода можете да го погледнете на следниот линк.