Мартија и Антонија доаѓаат во Еден на Еден!

Да не се фалиме ама секогаш сме чекор пред другите 🙂 Токму затоа во следната #1на1 епизода гостинки ќе ни бидат идните музички ѕвезди, директно од “Пинкови ѕвездички” – Мартија Станојковиќ и Антонија Гиговска. Ќе има многу забава, караоке, игри и супер муабети. 

Погледнете ја најавата, а и целата емисија која се емитува оваа сабота во 19:15 часот на Телма!

 

Update: Целата епизода можете да ја погледнете на следниот линк.