Како помина снимањето со „Меморија“

Во недела во 18:50 на Канал 5 следува топ емисија со култните „Меморија“, а наши соговорници се Поце Икономов и Перо Камиказа.

Две недели пред нивниот концерт на 18 ноември, гледајте ја новата епизода на Еден на Еден.

Еве како помина снимањето: