Милан² во Еден на Еден!

Отприлика вака идеше состанокот на кој што решивме кој ќе ни биде гости во следната емисија:

Жаре: Дечки…како се викаше она екипана од Италија?

Ние: Јувентус?

Жаре: Не бе, оние црвенине со црно што беа…

Ние: Милан?

Жаре: Е па Милан! И тој другиот Милан! Во емисија да ги викнеме нема да биде лошо, јака емисија ќе биде…

И стварно испадна добра емисија 😀