Целата епизода со Миле Паника, Климе, Блажо и дружината

Во последната епизода од #1на1 имавме не еден, не два, не три туку седум гости! Освен ликовите што ги знаеме од К-15 (Паника,Климе,Блажо….) гостин ни беше и Бранко Огњановски, кој во второто гостување во нашето шоу ни откри дека започнува нов ТВ проект.

За прв пат најдовме некој кој може да се снајде со Спасе, крајот му го најде Зоран од техничка поддршка!

Уживајте во можеби најлудата епизода што било кога сме ја имале на следниот линк:

 

Монологот од епизодата во која се обраќаме со молба до македонските политичари, можете да го погледнете на следниот линк.