Миле Паника во Еден на Еден!

После долго отсуство од ТВ каналите конечно дојде времето повторно да го видиме ликот на Миле Паника на малите екрани. Во нашата последна епизода во која што гости ни беа и Џони Џанак, Климе, Зоран, Блажо и Јорго, имавме специјална можност да отвориме со омилениот лик на сите генерации кој што ја започна #1на1 како водител. Еве како изгледаше целиот сегмент со Паника. Миле Паника. 😀