Монолог еп14 – Реално шоу со политичари!

Имало Господ! Конечно никој не ни се јави на телефон во последната епизода од нашето шоу! Поради ова Жаре имаше малку повеќе време да си каже сѐ што му лежи на душа. А на душа оваа седмица му лежеа политичарите, македонските експерти и водители и луѓето што на деца велат “да ги серат кокошките”. 🙂

Целата епизода тука, а веб ексклузивно видео од оваа епизода на следниот линк.