Монолог еп19 – Катица, Ленче и Фатиме

Жаре не би бил тоа што е доколку не ја започне секоја епизода на #1на1 со интересен монолог во кој што ги коментира актуелните работи во државата. А што е поактуелно во државава од девојките од Специјалното јавно обвинителство? Освен СЈО, на тапет во последниот монолог беа и многу други ликови од Македонија и светот.

Погледнете го монологот:

Целата епизода погледнете ја на следниот линк.