Монолог еп23 – Зошто пеколот е како Ханиоти?

Во монологот од последната епизода Жаре имаше дел во кој ги прокоментира најактуелните работи на посериозен и пошеговит начин. На тапет овој пат му беа Канго, македонците во Ханиоти, пеколот, и што ли уште не… 🙂

Погледнете го целиот монолог:

Целата епизода можете да ја погледнете на овој линк.