Монолог – Пушење во Белата Куќа

Дали знаете дека само двајца американски претседатели имаат дозволено пушење во белата куќа? Еден од луѓето кој што има пушено во Белата Куќа е Тито, а другиот… ќе го дознаете во нашиот монолог! 😀

Разговорот на Спасе со Маленко е достапен тука, а целата епизода може да ја проследите на следниот линк.