Монолог за Евровизија 2016

За еден месец ќе се одржи Евровизија. А знаете што значи тоа? Време е за уште едно натпреварување каде што ќе се разочараме (најверојатно). Жаре направи тајмлајн на се што ќе се случува околу Калиопи за време на Евровизија. Се надеваме дека не е во право ама ќе се сложиме дека сега за сега ситуацијава изгледа реално 🙂
Погледнете го монологот и уживајте 😀

Целата емисија можете да ја проследите на следниот линк, а рап битката на Заев и Груевски можете да ја погледнете тука.