Монологот и јавувањата од епизодата со Ѓуро!

Во втората епизода од седмата сезона на нашето шоу, никој не беше поштеден. Така, на тапет оваа епизода беа македонските пејачи, политичари, спортисти…

А за жал и оваа епизода не бевме поштедени од најчудните фаци што секоја сабота не наоѓаат и ни ѕвонат на наше незадоволство… 🙂