Музичко-спортска епизода на 1на1!

Најдобрите амбасадори на Македонија доаѓаат во #1на1!

Не, не станува збор за политичари туку за Игор Стефановски – Иџе и Влатко Стефановски! 😀 Дел од македонците со најмногу светски почести ни приредија добра забава, а истата ќе може да ја погледнете оваа сабота во 19:15 на Телма!