Најава за гостувањето на Жељко Самарџиќ

Уште една сабота – уште една епизода на #1на1 – гостин ни е балканскиот шармер Жељко Самарџиќ. За прв пат не посети во 2014 година и очигледно сме му оставиле добар впечаток штом решил да ни дојде пак 😉

Снимањето помина супер, многу зезање, пеење, многу хелиум… Ова сигурно ќе биде една од најдобрите епизоди од оваа сезона. Гледајте не оваа сабота во 19:15 часот на Телма и уверете се сами 🙂

 

Update: Целата епизода е достапна на следниот линк