Најдобри македонски хитови за 2017!

Екипата на #1на1 се реши да направи листа на сите македонски хитови за 2017! Надвор од конкуренција е евровизиската песна на Јана Бурческа бидејќи таа е создадена поради Евровизија 😀 😀

1. *

2. *

3. *

4. *

5. Иииииии ВО ФОРЦА ВО ФОРЦА ВО ФОООРЦА

 

* = Ам то е, немет песни 🙁