Најдобрите за 2013та!

Како и секоја претходна година, така и сега, МАНУ (Македонска Асоцијација на Национални Убавини) ги одбра најдобрите за 2013 во одредени категории а сето тоа беше презентирано во новогодишната епизода на Еден на Еден.

1maglata 2заев 3pretsedatel 4бигбенг 5ноне Atlanta Hawks Media Day 7опозиција 8пустец 9фискална 10ивона 11ивона 12стив 13emisija