НАЈМОЌНА ПОРАКА ОД КИЈАНУ РИВС ДОСЕГА

Екипата на #1на1 дојде до една подзаборавена порака на познатиот американски актер во која што Кијану се бори за правдините на просечниот човек. Уште еден доказ дека Кијану Ривс е голема личност со уште поголемо срце!